Vill du att vi ringer upp dig?

Ange ditt telefonnummer här:

Please leave this field empty.

Begär offert

Gör en snabb och kostnadsfri förfrågan för leveransalternativ här!
Meddela oss vad ni vill leverera, var och hur ofta ni önskar vår hjälp med leveransen.
Vi svarar er inom 24 timmar


Please leave this field empty.Tak i Helsingfors

Ett bra tak bidrar med många fördelar i vardagen. Korrekt utfört arbete krävs för att det ska hålla länge. Sjöroos Byggservice hjälper er som är bosatta över hela Nyland. Vi håller era fötter torra oavsett årstid och vart ni befinner er. Taket behöver ha en väl utförd konstruktion samt ett material ovanpå som skyddar detta.

Fuktskador som är omfattande är aldrig roliga att tas med. Vi kan hjälpa dig om skadan uppstått, men även bygga ett nytt tak och minimera risken för detta. Ställen som släpper igenom fukt är ventilation och takfönster bland annat. Vi bygger ert tak med god kunskap och kvalité så ni ska känna er nöjda långt efter.

Helhet

Taket har en tung uppgift på sina axlar när det kommer till kvalité, för oss är det lätt. Men vi tycker även att helheten är något ni ska tänka på. Design och material på taket gör mer än vad man kan föreställa sig. Omgivningen och läget får en helhet detta tycker vi är viktigt. Vi finns där och hjälper er med bästa rådgivning.

Typer av tak

Du kan bygga ditt tak i olika material. Vad som avgör vilket material du bör använda dig av, kan vara design på huset. En del ytor passar bättre att vara täckta med visst tak än andra. Vi hjälper dig anpassa så du får ditt tak som du vill ha det. Vi hjälper dig också få ett tak som passar för husets egna konstruktion.

Sjöroos Byggservice har erfarenheter av det mesta inom byggservice. Vi har kunskap om allt mellan bryggor, specialarbeten, gjutning, badrum, takläggning och massa mer. Vi vet att kvalité på arbetet är viktigt och vi vill göra det hela enklare för er. Har ni frågor eller funderingar är ni varmt välkomna att kontakta oss.