Vill du att vi ringer upp dig?

Ange ditt telefonnummer här:

Please leave this field empty.

Begär offert

Gör en snabb och kostnadsfri förfrågan för leveransalternativ här!
Meddela oss vad ni vill leverera, var och hur ofta ni önskar vår hjälp med leveransen.
Vi svarar er inom 24 timmar


Please leave this field empty.Bryggor i Helsingfors

Bryggor är något alla känner till som bor i våra nordiska länder. Med tillgång på både hav och sjöar finner man dessa nästan överallt. En brygga kan ge så mycket. Har du en egen strandtomt kommer detta förgylla hela tillvaron. Att kunna sätta sig ner en varm sommardag och höra vågorna skvalpa, inte för mycket bara så där lite grann. Och känna doften av vattnet.

Drömbryggan

Det är inte konstigt att många drömmer om ett hus vid vattnet. Är du en av de lyckligt lottade kanske du funderar på en brygga. En helt ny för att eran gamla inte är saker eller för att det sen tidigare inte finns någon. Då har då haft turen att kika in på rätt ställe.

Sjöroos Byggservice hjälper dig

Vi är en byggfirma som kan utföra det mesta. Våra bryggor är ansvarsfullt konstruerade för att vara säkra och hålla länge. Som ägare av tomten kan ni säkert ha önskemål om hur bryggan ska se ut. Det finns större och mindre bryggor. Olika material och design. Vi sätter dig som kund i fokus, ger allmänna tips och råd om hur vi kan bygga den bäst.

Finns det regler?

Det finns regler och tillstånd som krävs innan man får påbörja ett bygge med en brygga. Allmänna och enskilda intressen kan sätta stopp. Grannar och markägare behöver vara informerade. Detta är sådant som är bra att ha kunskap om. Det ger även oss möjlighet ett veta hur vi kan påbörja bygget.

Så länge bryggan inte ställer till med några större problem för omgivningen, är det inga problem att bygga. Man bör dock kolla upp om det finns något i din omgivning som sätter stopp för detta. Mindre bryggor eller större behöver inte skilja mellan tillstånd. När du som kund vet vad förutsättningarna är, kan vi tillsamman hjälpa er skapa eran dröm vid vattnet.