Vill du att vi ringer upp dig?

Ange ditt telefonnummer här:

Please leave this field empty.

Begär offert

Gör en snabb och kostnadsfri förfrågan för leveransalternativ här!
Meddela oss vad ni vill leverera, var och hur ofta ni önskar vår hjälp med leveransen.
Vi svarar er inom 24 timmar


Please leave this field empty.Gjutning i Helsingfors

Varför man behöver gjuta kan bero på många saker. Det kan vara så att man behöver en ny grund i badrummet. Man ska fixa golvet i garaget som är gammalt och trasigt. Att huset ska utrustas med en tillbyggnad. Eller så ska en helt ny byggnad skapas, Då kan det vara bra att fokusera på annat än just gjutningen.

Vi hjälper dig med grund oavsett vad som behöver gjutas. Eller hur omfattande arbetet är. Sjöroos Byggservice utför gjutningsarbeten i hela Nyland, samt andra byggtjänster.
Har man ett äldre hus kan det tillkomma många sådana här projekt genom åren. Då kan det kännas tryggt, om man vet att Sjöroos Byggservice utför byggtjänster i hela Nyland.

Gjutning av olika slag

Beroende på vart du gjuter och vilka förutsättningar du har, kräver gjutningen arbete därefter. Faktorer som lutning, korrekta mått, massans konsistens och material är betydande. Sjöroos Byggservice ger dig ett resultat som visar på god skicklighet och kunskap. Vi vet hur materialet ska vara, och vi ser till att grunden blir jämn och fin.

Sjöroos hjälper dig

Är man ägare av ett äldre hus kan gjutningsarbeten förekomma i jämna mellanrum. Det finns ofta grunder som behövs fixas om eller nya som behöver skapas. Det är inte dock inte bara i äldre hus man behöver hjälp med dessa tjänster. Nybyggnader och tillbyggnader kräver byggarbeten av alla slag även gjutning. Sjöroos byggfirma i Helsingfors hjälper dig med arbetet, vi är en firma med stort fokus på att ni som kund, blir nöjd.