Vill du att vi ringer upp dig?

Ange ditt telefonnummer här:

Please leave this field empty.

Begär offert

Gör en snabb och kostnadsfri förfrågan för leveransalternativ här!
Meddela oss vad ni vill leverera, var och hur ofta ni önskar vår hjälp med leveransen.
Vi svarar er inom 24 timmar


Please leave this field empty.Stugbyggnation i Helsingfors

Sjöroos Byggservice utför stugbyggnationer i Helsingfors och runt hela Nyland. Vi hjälper dig forma stugan efter era önskemål och ser till att den passar er. En stuga kan ersätta en permanent bostad vid exempelvis havet eller på landet. Den ger även goda möjligheter att ha som extra boende, om platsen inte finns till för alla i den fasta bostaden.

Olika användningsområden

Stugor kan användas som en extra boendeyta, för exempelvis de äldre i familjen. Som tonåring är det skönt att få tillgång till ett eget utrymme. Då man i många fall har behov av att känna frihet och möjlighet att vara ensam.
Har man inte tillgång för ett extrarum funkar en stuga även som extraboende för exempelvis gäster.

Stugor vid vattnet

Många drömmer om hus vid havet eller sjön. Dessa hus står ofta högt i pris vilket kan vara orsak till att man inte har möjlighet. Man kanske heller inte vill vara bosatt där hela tiden på grund av arbete.

En stuga vid havet eller sjöstad kan förverkliga drömmen, iallafall under ledigheten. Stugan är mycket uppskattad att besöka under semestern. Att ha en stuga vid vattnet eller i nära, kan vara skönt om behovet inte känns av året om.

Storlek och form

Stugor förekommer i olika storlekar och former. Har man tänkt semestra i stugan under många år eller hela livet kanske man önskar större plats. Om den ska användas som en plats att endast sova på, kanske det inte behövs stor yta. Vi hjälper er att skapa en stuga efter era behov, och vi tillverkar efter den stil som passar er.