Vill du att vi ringer upp dig?

Ange ditt telefonnummer här:

Please leave this field empty.

Begär offert

Gör en snabb och kostnadsfri förfrågan för leveransalternativ här!
Meddela oss vad ni vill leverera, var och hur ofta ni önskar vår hjälp med leveransen.
Vi svarar er inom 24 timmar


Please leave this field empty.Rivning Helsingfors

Byggnader kan behöva rivas av olika anledningar. Delar eller hela byggnaden kan behöva tas bort på grund av mögel, fukt eller skada. Det är inte alltid man har tillgång till de maskiner som behövs, eller kunskap om de regler som gäller. Arbetet kring en rivning tar mycket tid, både under och efter. Vi på Sjöroos Byggservice kan utföra arbetet med goda marginaler, och under de villkor som krävs.

Hinder som sätter stopp

Rörledningar, vattenledningar och el finns ofta stationerade i huset. Detta kan ställa till med hinder när rivningen ska utföras. Sjöroos Byggservice är en byggfirma har kunskap inom arbetet och de säkerhetsåtgärder som krävs.

Rivningsarbeten av alla slag

Vi kan utföra rivningsarbeten av alla slag. Vare sig ni behöver riva upp ett golv som är fukt och mögelskadat. Ta bort en vägg för att få större plats. Eller arbete som är större och mer omfattande som att riva hela byggnader eller större områden. Vi tar oss an både stora och små projekt och hittar lösningar vid eventuella hinder.

Hjälp med ett säkert arbete

Rivningsarbeten kan vara farliga och genomgripande. Att ta hjälp av en byggfirma som vet hur man utför arbetet på ett säkert sätt kan kännas tryggt. Ett rivningsarbete är jobbigt för andra och de som är i närheten. Man har ofta själv inte tillgång eller kunskap för de maskiner och jobb arbetet kräver. Sjöroos Byggservice utför rivningsarbeten i Helsingfors, men är du som kund bosatt i exempelvis skärgården, Lovisa eller Esbo är det inga problem. Vi utför rivningsarbeten inom Hela Nyland.