Vill du att vi ringer upp dig?

Ange ditt telefonnummer här:

Please leave this field empty.

Begär offert

Gör en snabb och kostnadsfri förfrågan för leveransalternativ här!
Meddela oss vad ni vill leverera, var och hur ofta ni önskar vår hjälp med leveransen.
Vi svarar er inom 24 timmar


Please leave this field empty.Målning och tapetsering Helsingfors

Sjöroos Byggservice har inte bara målare i Helsingfors, utan i hela Nyland. Våra målare kan hjälpa er med bland annat tapetsering och målning.

När man väl kommit dit att man behöver rusta upp huset med färg, är ofta arbetet omfattande. Arbetet tar tid och på större byggnader är ytan stor att jobba på. Måla är något våra målare gör dagligen, med hjälp från oss kan ni få bästa resultat på direkten.

Spackla för bra resultat

Det finns ofta ytterligare arbete kring både målning och tapetsering. Sådant som kan förekomma är spackling och slipning. Detta behöver man göra vid behov för att uppnå bästa slutresultat. Våra skickliga målare vet när det behövs, och vi utför ett välarbetat jobb med framgång.

Tapetsering

Tapetsering kan i många fall vara krångligt. Ska man tapetsera större ytor tar det ofta lång tid. Som målare har man även tapetsering i bagaget. På Sjöroos Byggservice kan vi fixa detta utan större problem. Vi ser till att arbetet är väl genomfört innan vi lämnar byggnaden oavsett målning eller tapetsering.

Första intryck

Man bidrar med ett gott intryck om man tapetserar eller målar i ett rum. Detsamma gäller för en byggnad som målas om. Som företag, kan det vara extra bra att ha ett gott första intryck som ger känslan av att ni är seriösa. Vi kan tapetsera kontoret, entrén eller måla byggnaden, det som behövs för att gynna första intrycket och lyfta fram er. Vi hjälper till vare sig du är privatperson eller företag.