Vill du att vi ringer upp dig?

Ange ditt telefonnummer här:

Please leave this field empty.

Begär offert

Gör en snabb och kostnadsfri förfrågan för leveransalternativ här!
Meddela oss vad ni vill leverera, var och hur ofta ni önskar vår hjälp med leveransen.
Vi svarar er inom 24 timmar


Please leave this field empty.Golvläggning Helsingfors

Våra golvläggare arbetar med stor noggrannhet. Resultatet ska uppfylla de krav som ställts av er som kund. Som golvläggare utför vi golvläggning vid både nybyggnader och renoveringar. Vi bär på goda kunskaper om materialet vi använder, och hur det ska arbetas med. Vi har möjlighet att lägga ditt golv om du bor i Helsingfors och Nyland.

Klär både väggar och golv

Det är inte bara golvet som kan behöva rustas upp. Som kund kan man önska att klä sina väggar i exempelvis laminat eller träparkett. Kanske en ny matta i badrummet..? Sjöroos Byggservice vill hjälpa dig uppnå bästa resultat i rummet. Vi ser till att arbetet utförs med kvalité och inblick.

Mer än bara grund

Golvet är mer än bara en grund man står på. Med rätt golv kan man tillföra en helhet i rummet. Golvet kan bidra med ljus, liksom det kan neutralisera eller bidra med en varmare känsla. Vad ni har för önskemål är det vi har i största fokus. Lika viktigt är det också med ett bra resultat, av god kvalité och stil. Det går alltid att hitta något för alla när det kommer till golv, vi hjälper er med arbetet.

Golvslipning och kakel

Golvläggare utför ett varierande arbete då behovet skiljer sig. Golvslipning samt sättning av kakel och klinker är arbete vi även utför. Kakel och klinker passar bra i badrum och kök. Här går det anpassa färgen och blanda lite som man själv vill. Sjöroos Byggservice har golvläggare som hjälper er med slipning, läggning till finish och ser till att allt utförs med högsta vinst.