Vill du att vi ringer upp dig?

Ange ditt telefonnummer här:

Please leave this field empty.

Begär offert

Gör en snabb och kostnadsfri förfrågan för leveransalternativ här!
Meddela oss vad ni vill leverera, var och hur ofta ni önskar vår hjälp med leveransen.
Vi svarar er inom 24 timmar


Please leave this field empty.Renoverar kök och badrum i Helsingfors

Renoveringen av kök och badrum är ofta mer omfattande än övriga renoveringar. Anledningen till detta är bland annat vatten, el och rörläggningar som förekommer i stor utsträckning. Det finns mycket att ta hänsyn till, och många bidragande faktorer ska med. Detta är även rum som ger extra tillförande med fukt. Badrummet är extra utsatt och behöver en renovering som kan stå emot detta.

Sjöroos fixar kök och badrum

Sjöroos Byggservice fixar både ditt badrum och kök. Renoveringar över hela Nyland är möjliga och med våran breda kunskap kan vi garantera bästa resultat. Vi vill göra köket utifrån era önskemål och förutsättningar samtidigt som vi jobbar med god kvalité. Badrummet behöver uppfylla de behov ni har, som rymlighet och samt andra önskemål.

Olika typer av kök

Kök kan se ut på många olika sätt. Funktioner, golv, utrymme, förvaring och mycket mera skiljer de flesta kök emellan. Vi vill ge er ett kök som uppfyller era krav, så ni kan laga mat och umgås i det perfekta köket. Här tillbringar man mycket tid och det är viktigt att man trivs.

Olika typer av badrum

Badrummet har även det olika behov. Man behöver här ta hänsyn till det utrymme som finns. Ibland kan det vara läge att göra det större, Sjöroos Byggservice hjälper er gärna. Det är viktigt att fukt och mögelskador inte kan uppstå och förstöra badrummet. Med modern kunskap, utrustning och byggservice vill vi hjälpa er få fram badrum utav klass.